thailand
Nieuws

Dé bestemming om echt even bij te komen

Een vakantie komt eigenlijk altijd wel goed uit. Vooral als het gaat om een vakantie waarbij je lekker kunt relaxen. Veel mensen kiezen er als zij de kans krijgen voor om een verre reis te maken. Logische keuze, want de kans dat het op je vakantie warm weer is, is groter.  Elk land heeft een eigen karakter en je kunt erheen om verschillende redenen. Naar Thailand moet je gaan als je echt even weg wilt uit  Nederland. Het land is perfect om bij te komen, maar kent daarnaast ook tal van mogelijkheden in de natuur en het stadsleven. Wil jij weten wat je echt gedaan moet hebben als je naar Thailand gaat? Lees dan vooral snel verder.

Niet duur

Met dit land kun je een heel goedkope vakantie tegemoet gaan. Ik zeg ‘kun’, omdat je dan wel moet weten waar je gaat eten, slapen en hoe je reist. Als het om je dagelijkse hoeveelheid voeding gaat is het slim om vooral te eten bij de locals. Streetfood is in het land overal te vinden en de prijzen die de locals er voor vragen liggen erg laag. Omgerekend ben je vaak niet eens twee euro kwijt voor een goed gevulde portie avondeten. Misschien boek je een vakantie waarbij je hotel is inbegrepen, maar je kunt ook andere dingen doen. Als je in het land zelf net even wat verder zoekt, kun je tegen heerlijke tarieven comfortabel verblijven.

Ontspanning

Echt bijkomen doe je natuurlijk door ontspannende activiteiten te ondernemen. In het centrum van de steden zal je tijdens een rondreis Thailand een hoop mooie salons tegenkomen. Hier kun je tegen relatief lage prijzen genieten van een massage. Meestal zijn deze lang en goed genoeg om er echt van te kunnen genieten. Een rondreis Thailand kan absoluut niet zonder een bezoekje aan een massage salon.

Reizen doe je ongetwijfeld zo

Er zijn een hoop manieren om in het land van a naar b te komen, maar de meest bekende manier is toch wel de tuktuk. Met deze fietsjes kun je de hele stad gemakkelijk door komen. Duur is het (meestal) niet als je maar goed oplet waar je naartoe gebracht wordt. Als je heerlijk gaat eten van het aanbod streetfood, een lekker lange massage neemt en gebruik maakt van een tuktuk zit je goed. Je weet zo zeker dat je echt zult bijkomen tijdens jouw rondreis Thailand. Alles gebeurd ook nog eens tijdens heerlijke weersomstandigheden. Dat is waar je uiteindelijk voor bent gekomen niet waar?

Geef een reactie