Nieuws

Is het tijd voor een vakantietrip? Schakel Triptime in!

Soms wil je er gewoon even lekker tussenuit. Je hebt het altijd maar druk, geen tijd om aan jezelf te denken, laat staan om wat te ontspannen. Het is dus Triptime! En dan denk je, natuurlijk, aan Turkije. Want waar is de zee het blauwst, zijn de resorts het best en begint de ontspanning al direct nadat je hebt geboekt? Turkije natuurlijk! Zo'n vakantie hoeft echt niet duur te zijn, je kunt al voor een paar tientjes vliegen naar Turkije. Je hoeft dan alleen nog even een hotel of appartement te regelen.

Een paar dagen of een paar weken weg, jij bepaalt!

Via Triptime boek je gemakkelijk je heen- en terugvlucht. Gewoon door online aan te geven wanneer je wilt vertrekken uit Nederland en wanneer je hier weer terug wilt zijn. Je kunt vliegen vanaf verschillende luchthavens. Natuurlijk vanaf Schiphol Amsterdam, maar ook vanaf Eindhoven, Keulen, Düsseldorf en Brussel. Het is maar net wat voor jou het handigst is. De terugvlucht gaat naar de luchthaven vanwaar jij bent vertrokken. En dat is natuurlijk wel zo handig als je daar je auto hebt geparkeerd. Doordat het, over het algemeen, directe vluchten betreft, ben je al met 4,5 uur in Turkije.

Verschillende bestemmingen in Turkije met Triptime

Het is een beetje veel om het complete lijstje hier op te noemen, maar je vliegt vanaf Nederland, Duitsland of België naar 32 (!) bestemmingen in Turkije. Er is daar dus altijd een luchthaven die dichtbij jouw uiteindelijke bestemming ligt. En dat is fijn. Je hoeft dan niet nog met een tranferbus het halve land door te reizen. Al kan dat natuurlijk ook een aanrader zijn. Turkije is schitterend! Maar daar kwam je nu niet voor. Jij wilt, met een cocktail in je hand, bij het zwembad of op het strand liggen. Even helemaal niets, je compleet losmaken van je dagelijkse leven in Nederland.

Laat de wind, de regen en de natte sneeuw achter je

We hebben dit jaar natuurlijk niet echt een winter gehad in Nederland. Het waaide vooral veel en het blééf maar herfst. Dat weer, daar ben je op een gegeven moment wel even klaar mee. En dus is Turkije, met Triptime, een prima optie! Zeker nu, in het laagseizoen, heb je voor niet al te veel geld een prima hotel, resort of appartement en over kosten voor de vlucht hoef je al helemaal niet in te zitten. Vlieg je begin maart 2020? Dan heb je zelfs geen zorgen meer over je toeristenvisum, dat wordt namelijk per 2 maart afgeschaft!

Geef een reactie