Over ons

Wij zijn vakantie2go! De blog die volledig toegewijd is aan het optimaliseren van jouw vakantie. Wij helpen jouw een nog betere vakantie te beleven door middel van tips. Wij geven jou gratis en voor niets allerlei nuttige tips die jou zullen helpen met genieten. Wij hebben een ervaren team van vakantiedeskundigen die wij dagelijks inzetten opzoek naar de beste bloggers om te schrijven over hun belangrijkste tips. Wil jij blogger worden? Lijkt het jou wat om een mooie blog online te hebben op vakantie2go.nl? Neem dan contact met ons.

Blogger worden
Blogger worden?

De vakantiedeskundigen

Ja ons team varieert breed wanneer het komt tot onze vakantie kennis. Een unieke samenstelling van mensen die allemaal andere voorkeuren hebben. De ene is meer van de zon vakantie, de ander van wintersport. De ene heeft huisdieren de ander niet. De ene staat op de camping, de ander all inclusive. Zo heeft iedereen zijn of haar voorkeuren en zijn er ook voor alle soorten voorkeuren tips. Kortom, voor ieder wat wils. Ook zijn wij continu opzoek naar nieuwe “deskundigen”.

Blogger worden

Denk jij ideaal te zijn voor onze blog. Ben jij de grootste vakantiecriticus van je dorp? Of ben jij ervaringsdeskundig KLM-surfer? Of kilometer vreter van de autobahn? Meld je dan aan via ons contactformulier. Wij kunnen altijd verse krachten gebruiken met unieke perspectieven. Lijkt jou dat wat? Klik dan op contact.