Camper huren
Nieuws

Het is NU tijd om je vakantie te plannen

Er zijn maar weinig dingen fijner dan in deze koude maanden alvast na te denken over de komende zomervakantie. Want alles ligt nog open. Je kunt echt alle kanten nog op. Naarmate je meer het nieuwe jaar in gaat, zul je ontdekken dat veel locaties al volgeboekt zijn. Dat zal jou niet gebeuren, toch? Maar wat ga je doen? Ga je een camper huren en er lekker op uit? Ga je voor een all-inclusive vliegvakantie naar een tropische bestemming of ga je lekker kamperen in eigen land? De mogelijkheden zijn onbeperkt, het probleem zit ‘m vaak in het budget.
Camper huren

Alle jaren duur en ver weg is niet altijd mogelijk

Het is ook nog eens niet altijd nodig. Want ook in Nederland en België is zoveel moois te zien! Natuurlijk heb je het liefst de garantie op mooi weer. Maar kijk eens terug naar afgelopen zomer? Daar was toch helemaal niets mis mee? Mensen in verre buitenlanden hadden minder goed weer dan wij hier! En natuurlijk hoef je tijdens je dichtbij-vakanties niet te beknibbelen. Je kunt best een huisje huren in plaats van in een oude tent te bivakkeren. Tenzij je graag kampeert natuurlijk, dan zou ik dat vooral doen. Want daar gaat het om tijdens je vakantie: doen waar jij gelukkig van wordt.

Ga eens samen op vakantie

Het ligt voor de hand dat je op vakantie gaat met je eigen gezin. Maar wat nu als je goed contact hebt met je buren? Dan is het wel zo gezellig om samen op vakantie te gaan. Jullie wonen al jaren naast elkaar, wat kan er mis gaan? Maar ook met vrienden of met je ouders of schoonouders op vakantie gaan kan een goed idee zijn. Als je elkaar maar vrij laat. Verwacht niet dat iedereen, net als jij, stipt om 7.00 uur aan het ontbijt zit. En heb jij geen zin om mee te gaan naar een markt, blijf dan lekker bij de tent, caravan of camper. Geen probleem.

Beslis nu voor de zomervakantie van 2019

Je kunt je vakantieplannen natuurlijk nog even op de lange baan schuiven, maar als je nu gaat reserveren, is de kans het grootst dat je dat voor een leuke prijs kunt doen. Last minute-aanbiedingen komen er alleen als er ruimte over is. Ga jij daar op gokken? Dat kun je natuurlijk doen als het je niet uitmaakt wanneer je precies op vakantie gaat. Maar als je kinderen en/of een vaste baan hebt, is dat vaak een ander verhaal.

Geef een reactie