Nieuws

Jouw perfecte bikini voor de vakantie in eigen land!

Het is weer zomer! Met zomerse temperaturen en lange dagen kunnen we weer heerlijk genieten van het zonnige, warme weer. Dit betekent ook weer dat we veel buiten zullen zitten en de verkoeling op gaan zoeken rond het huis. Nu we door de maatregelen van de overheid moeilijker op vakantie kunnen gaan, zullen we onze vakantie in eigen land moeten doorbrengen. Maar wat heb je hier nu allemaal voor nodig? In dit blog gaan we het hebben over bikini’s en badmode, zodat jij je kunt voorbereiden voor een verkoeling op een warme zomerdag!

Waar kun je de verkoeling opzoeken?

Nu we door de maatregelen van de overheid niet meer zo makkelijk op vakantie kunnen gaan, is het voor sommige mensen nog erg lastig om te kijken waard e verkoeling te zoeken is. Vele mensen zetten nu bijvoorbeeld een zwembad in de tuin, wat eigenlijk erg zonde is van ons drinkwater. Doordat iedereen thuis blijft, vult iedereen maar zijn zwembaden met schoon drinkwater, om zodoende hier de verkoeling in te zoeken. Nu verspillen we dus erg veel water, maar waar kunnen we dan wel op een juiste manier verkoeling zoeken.

 

Gelukkig mogen we binnenkort wel weer meer samenkomen. Waar we nog altijd de 1,5 meter afstand in acht moeten nemen, is het al wel weer mogelijk om met meerdere mensen samen te komen. Zo kun je bijvoorbeeld de verkoeling op gaan zoeken bij een meer of op het strand. Hierdoor zorg je ervoor dat jij in ieder geval geen slechte stempel achterlaat op ons drinkwater en uiteindelijk het milieu!

De perfecte badkleding voor iedereen!

Wanneer je voor jezelf hebt besloten waar je de verkoeling op gaat zoeken tijdens de zomerse dagen, is het tijd om bikini’s aan te schaffen. Waar er bij de grote lingeriewinkels de reguliere maten te verkrijgen zijn, beschikt Meyer mode ook over een bikini grote maten. Zo zorgt Meyer mode er op deze manier voor dat iedereen beschikt over een juiste bikini, zodat we allemaal kunnen genieten van het mooie weer.

Denk dus goed na over de gevolgen die je achterlaat wanneer iedereen een zwembad in de tuin gaat zetten. Wanneer iedereen in Nederland een zwembad gaat opzetten in de tuin  en deze meermaals per jaar vult, houden we geen schoon water meer over. Dit is natuurlijk erg zonde, waardoor we andere activiteiten moeten verzinnen om onszelf te vermaken. Zoek naar leuke alternatieven om tijdens de vakantie te doen in eigen land, zodat jij ook lekker in je bikini aan de kust van Nederland kunt liggen!

Geef een reactie