Nieuws

Het nieuwe Napapijri

Het merk Napapijri bestaat al sinds jaar en dag. Oké, oké sinds 1987. Toen kwamen ze uit met hun eerste product. Dit was de al om bekende Bering-tas. Mij leek het merk heel lang een merk dat enkel bestemd was voor mannen. Misschien kwam dat omdat ik het alleen door mijn vader gedragen zag worden toen ik zelf jonger was. Maar tegenwoordig zie ik het overal. In deze blog vertel ik over de meest populaire producten van nu. Ik vertel over producten uit de nieuwe collectie en producten die al langer verkocht worden. Als Napapijri jouw type merk is, wil je deze items zeker overwegen.

 

Rainforest jassen

Napapijri is begonnen als merk voor de reiziger. Dit is terug te zien in de zowel de producten zelf als de namen. De rainforest jassen zijn sinds twee jaar enorm populair. Deze collectie jassen is er zowel voor mannen als voor vrouwen. De jassen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en ook in twee dikte versie, een zomer en winterversie. De jas is vooral populair onder de jeugd op dit moment. Het merk is iets minder populair of bekend bij jongeren dan bijvoorbeeld bepaalde sportmerken. Zo springt het individu er meer uit met deze jas. De jassen zijn uiterst stijlvol en je draagt ze als een trui. Dat is nog eens wat anders.

Curly fleece Telve

De Curly fleece Telve trui is geweldig en ik zal uitleggen waarom. Goed, de trui wint misschien niet direct de schoonheidsprijs. Maar jeetje, wat is deze trui comfortabel! De trui is eigenlijk een enorm grote teddybeer trui. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren maar zelf vind ik de zwarte het mooist. De trui is heerlijk warm en perfect voor luie dagjes thuis op de bank. Maar als je hem meeneemt op skivakantie misstaat hij zeker ook niet.

 

Rugzak Hala

De Hala rugzak is met zijn simpele design direct een herkenbaar accessoire tijdens deze laatste wintermaanden. De rugzak is compact en stevig en doet precies wat je van een rugzak verwacht zonder al te veel poespas en frutsels die in de weg gaan zitten. De tas is in verschillende heldere kleuren te verkrijgen. Persoonlijk vind ik de gele variant het leukst. Het is net even wat anders en je raakt hem nooit kwijt. De tas heeft een hoogte van 44 cm en een breedte 33 cm. Hij is dus ook geschikt voor de meeste laptops en kan zo ook als werk en studietas gebruikt worden.

Geef een reactie