Nubikk dames
Nieuws

Genoeg manieren om ook nu te genieten

Wanneer je aan de winter en de decembermaand denkt, zul je niet gelijk denken aan het strand. Over het algemeen associëren wij het strand natuurlijk met de zon en de zomer. Ik ga vandaag echter bewijzen dat er ook genoeg manieren zijn om ook nu te genieten op het strand. Je kunt namelijk het hele jaar door tijd spenderen op het strand. Het enige wat veranderd is de manier waarop jij je kleed en wat je precies gaat doen. Natuurlijk ga je niet in de zee springen wanneer het hartje winter is. Wat ik bedoel te zeggen is dat er genoeg andere dingen te doen zijn als het niet zomers weer is!

Goed ingepakt uitwaaien

Zo is het bijvoorbeeld heerlijk om even in de winter een middag te pakken en gewoon over het strand te lopen. Van tijd tot tijd is mijn hoofd helemaal vol van gedachten. Dan moet ik gewoon even iets doen om mijn gedachten te verzetten. In de winter vind ik het bijvoorbeeld heerlijk mezelf onder te dompelen in een bad. Af en toe moet ik er tussenuit en dan ga ik altijd naar het strand. Ik trek mijn stevig Nubikk dames sneakers aan, pak mijn dikke winterjas en ik ben klaar om te gaan. Het strand is vaak verlaten tijdens de winter. Daarom is het de perfecte plek om even te wandelen, na te denken en door te gaan. Je ziet mij regelmatig met mijn Nubikk dames sneakers rondlopen in de winter op het strand. Persoonlijke tip: trek wel stevige schoenen aan. Mijn Nubikk dames sneakers zijn stevig en lekker hoog. Hierdoor krijg ik geen zand in mijn schoenen. Dat is natuurlijk wel zo chill.

Kerstborrel of nieuwjaarsdiner

Een ander leuk aspect aan het strand zijn de strandtentjes. Wist je bijvoorbeeld dat een behoorlijk aantal van die tentjes het hele jaar door open zijn? Een strandtentje is naar mijn mening de perfecte plek om een knusse kerstborrel te organiseren. Het is heerlijk om lekker warm binnen te zitten, terwijl je uitkijkt op het strand. Bovendien zijn de meeste strandtenten altijd prachtig versierd met allerlei lichtjes. Dat geeft toch wel een beetje een magisch tintje. Uiteraard hoef je geen kerstborrel te organiseren. Er zijn genoeg strandtenten die ook open zijn in het begin van het nieuwe jaar. En waar kun je beter het nieuwe jaar inluiden dan heerlijk aan het strand!

Zoals je ziet zijn er genoeg manieren om ook nu te genieten op het strand. Ik trek mijn Nubikk dames sneakers gelijk even aan om lekker uit te waaien. Misschien zie je ik daar wel!

Geef een reactie